kjøpe brukt iphone No Further a Mystery

Wiki Article

iPhone thirteen mini er utvilsomt den beste lille mobiltelefonen på markedet. Dette skyldes et nydelig og kompakt structure og stable maskinvare below panseret. Den er definitivt den beste lille iPhone-modellen.

Selv i motlys kan iPhone eleven ta skarpe bilder med selv de minste detaljer, livaktige farger og høy kontrast ved å ta et sekundært bilde i samme ramme ved mørkere eksponering.

Orders put by means of apple.com can only be delivered throughout the place or location of buy. Visit the online keep of the location where you want your products and solutions sent.

Du beholder din gamle telefon til du har mottatt din nye. Den gamle telefonen din returnerer du enkelt med returpakken du fileår tilsendt sammen med din nye telefon. Frakt og retur betaler selvfølgelig vi. Enkelt og greit.

En mobiltelefon som er klassifisert som «Helt ny» kommer direkte fra produsenten i forseglet salgspakke.

Den tredje typen er en statistikk-cookie som brukes for at vi skal vite hvor mange besøkere nettsidene har.

Bestillingsskjemaet viser mva. og eventuelle miljøavgifter for produktene du har valgt. Elektronisk avfall skal samles inn og resirkuleres separat fra vanlig husholdningsavfall for å ta vare på naturressurser og redusere risikoen ved avfallsbehandling. I Norge kan elektriske produkter leveres inn gratis ved kommunale innsamlingspunkter eller til distributører som selger tilsvarende produkter.

Se den nydelige verdenen som ligger foran deg fra et nytt perspektiv med den 6,1 tommer retail store skjermen til iPhone 11. Smarttelefonen kommer med en rask chip, fileørsteklasses teknologi og innovative funksjoner som gjør driften jevn, og det er nesten umulig å ta dårlige bilder.

Alle varene er funksjonstestet og ingen av disse skadene vil påvirke produktets bruk eller funksjon uansett tilstandsgradering.

Vær oppmerksom på at vi må motta innbytteenheten innen 14 dager etter du har mottatt den nye enheten, og tilstanden til innbytteenheten må more info samsvare med det du har fortalt oss. Of course, the Apple Trade In programme is accessible on apple.com in addition to in all our retail outlets.

Mobil 16GB er mobilabonnementet for deg som er happy i å surfe og har behov for mye mobildata. Abonnementet er et ought to for de som elsker å høre på musikk på bussen eller streame noen klipp fra YouTube i ny og ne.

Mobilens funksjoner som høyttaler, mikrofon, skjerm og kamera sjekkes av fagfolk for å sikre at mobilen fungerer som da den var ny, og du kan forvente en batterikapasitet mellom 80 og a hundred% uansett!

iceUng er perfekt for deg below 29 år som vil ha mye info for pengene. Du fileår 16GB knowledge i Norges nye mobilnett ice+ som du kan surfe fritt med, og info du ikke bruker opp rulles automatisk more than til neste måned med Details Rollover.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt information fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Report this wiki page